PRINC RIMA PROGOVORIO O NAJVEĆOJ TAJNI: Evo šta je sve Real nudio Tottiju da obuče bijeli dres, jednu stvar mu nisu mogli dati…

Francesco Totti je na vrhuncu karijere imao ponudu Reala, ali je odlučio da do kraja karijere ostane lojalan rimskom klubu.

  • Sport

  • 19. Maj 2020  19. Maj 2020

  • 0

"Bio sam 80 posto spreman za prelazak u Real Madrid. To nije bio najbolji period za Romu, iako je uprava uradila sve što sam ja tražio. Real mi je ponudio veliki novac – ponudili su mi ugovor od 25.000.000 eura. Nudili su mi sve osim kapitenske trake, koju nisu mogli da mi daju, jer je ona tada pripadala Raulu. Raul je bio jedini koji je mogao da ima veći ugovor od mene", rekao je Francesco Totti.

Totti je u Rimu proveo cijelu karijeru, od 1992. do 2017. godine, i za ovaj klub odigrao je više od 600 utakimca u Seriji A.

Jedini Scudetto osvojio je u sezoni 2000/2001, a kasnije je po dva puta osvajao Kup Italije i Superkup te zemlje, dok je s Italijom osvojio Svjetsko prvenstvo 2006. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...