PROCURILO IZ RUSIJE: Neymar zaveo zgodnu Hrvaticu, više se ni ne kriju… (FOTO)

Brazilski nogometaš Neymar više nije slobodan

  • Show

  • 21. Maj 2020  

  • 0

Neymar ljubi Nataliju Barulich. Atraktivni 28-godišnjaci pozirali su za rusko izdanje magazina GQ i tako potvrdili ljubav.

Manekenka Natalija Barulich (28) i nogometaš Neymar (28) potvrdili su svoju vezu pojavivši se na naslovnici ruskog izdanja časopisa GQ. Iako često objavljuju zajedničke fotografije, slavni par nije službeno progovorio o svojoj ljubavi.

"U odbrani svojih najmilijih. Junaci junskog broja Neymar i Natalia Barulich sve nas podsjećaju koliko je važno podržati i zaštititi svoje najmilije. Nije važno sjedite li u samoizolaciji u svoja četiri zida ili morate komunicirati preko telefona. Čuvajte se, ostanite jaki", poručili su iz GQ-a čiju naslovnicu krase Natalia i Neymar.

Natalia Barulich se proslavila na naslovnicama Maxima, Esquirea i brojnih drugih magazina. Rođena je u Kaliforniji, a po ocu je Hrvatica.

Natalia je dijelom i Kubanka, a pored manekenske gradi i pjevačku karijeru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...