"VI STE SASTAVNI DIO SVIH NAŠIH USPJEHA": Evo šta je još u svojoj bajramskoj čestitki napisao Milo Đukanović...

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika Crne Gore, Đukanović je reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti poželio dobro zdravlje, napredak i ličnu i porodičnu sreću, a poručio je i da...

  • Regija

  • 23. Maj 2020  23. Maj 2020

  • 2

"Islamska zajednica i pripadnici islamske vjeroispovijesti sastavni su dio svih uspjeha i planova za budućnost naše zajedničke Crne Gore", saopštio je danas predsjednik Milo Đukanović čestitajući veliki praznik Ramazanski bajram.

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika Crne Gore, Đukanović je reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti poželio dobro zdravlje, napredak i ličnu i porodičnu sreću. Poručio je da saosjećanje, umjerenost, ljubav, uvažavanje i čovjekoljublje, kao temeljne vrijednosti islama, imaju posebno značenje u predstojećim blagim danima, koje ove godine obilježavamo u smiraj najveće zdravstvene krize u savremenoj historiji čovječanstva.

“Te vrijednosti, kao sastavni dio multietničnosti, multikonfesionalnosti i multikulturalnosti, koje prožimaju državno biće Crne Gore, dodatna su inspiracija za brže prevazilaženje posljedica pandemije združenim naporima. Ponosni smo kako je Crna Gora odgovorila na ove nove izazove, u kojima je došao do izražaja puni smisao zajedništva, što je snažan podsticaj za nastavak reformi, jačanje institucija i izgradnju moderne države, koja je uvažena članica NATO-a i regionalni lider u pregovaračkom procesu sa EU”, naveo je predsjednik Crne Gore. 

(CdM) 

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...