DRAGAN BURSAĆ ŽESTOKO ODBRUSIO JELENI TRIVIĆ: Pojasnio joj ko su četnici u Republici Srpskoj...

Mnogi su ogorčeni na njene izjave o četnicima, koji su činili užasne zločine nad stanovništvom Bosne i Hercegovine.

  • Politika

  • 23. Maj 2020  

  • 0

Kontraverzna izjava Jelene Trivić iz PDP-a kojom staje u odbranu Draže Mihailovića te naglašava kako su njenu porodicu sa očeve strane spasili četnici izazvala je brojne reakcije.

Mnogi su ogorčeni na njene izjave o četnicima, koji su činili užasne zločine nad stanovništvom Bosne i Hercegovine.

Među prvima koji su odgovorili jeleni je i bh. novinar i kolumnista Dragan Bursać, koji je njenu objavo o četnicima komentarisao na svom Twitter nalogu.

 

"Jelena Trivić: Gdje god je bio četnički pokret nije bilo masovnih pokolja,a gdje god je bio partizanski pokret tu su bili masovni pokolji!

 

Dragan Bursać: U RS-u su na vlasti lopovi, koji žele postati četnici, a opozicija su četnici, koji se hoće vratiti među lopove na vlasti!"

imagefoto: twitter/

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...