O NJOJ BRUJI CIJELI SVIJET: Pogledajte reakciju premijerke Novog Zelanda za vrijeme zemljotresa… (VIDEO)

Dok je Jacinda Ardern, premijerka Novog Zelanda, davala televizijski intervju, područje kod Wellingtona, glavnog grada te zemlje, pogodio je potres magnitude 5,8.

  • Svijet

  • 25. Maj 2020  25. Maj 2020

  • 0

Epicentar zemljotresa bio je na dubini od 46 kilometara, 25 kilometara sjeverozapadno od Levina.

Kako piše The Guardian, Ardern je tokom razgovora s Ryanom Bridgeom, voditeljem "Newshubove" emisije "AM Show", prilično smireno kazala kako osjeti potres dok se televizijska kamera ispred nje tresla s obzirom na to da je epicentar bio nedaleko os samog Wellingtona u kojem se nalazila.

- Sasvim pristojan potres - kazala je Ardern kroz smijeh osvrćući se oko sebe dok se nalazila u zgradi parlamenta koja nosi naziv "Košnica".

Zemljotres je trajao petnaestak sekundi, a osjetilo ga je više stanovnika Novog Zelanda.

- U redu smo, potres je prestao - kazala je Ardern voditelju signaliziravši da mogu nastaviti s intervjuom.

Na pitanje voditelja osjeća li se sigurno, Ardern je odgovorila potvrdno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...