KAKAV VELEMAJSTOR: Zabio 4 gola na utakmici, hat-trick za samo 8 minuta, a treći gol je bio projektil sa 40 metara… (VIDEO)

Nakon što je prošao glavni val koronavirusa, nogomet se polako vraća na evropske terene.

  • Sport

  • 25. Maj 2020  25. Maj 2020

  • 0

Već tri kola odigrana su u ovogodišnjem prvenstvu Farskih otoka. Ta liga možda ne spada u najatraktivnije u Evropi, ali jučer se na utakmici Argir - HB dogodilo nešto zaista rijetko viđeno.

Gosti su slavili sa 5:0, a četiri gola (i jednu asistenciju) upisao je 21-godišnji napadač Adrian Justinussen. Ne bi ni to bila toliko velika vijest da Justinussen nije sva četiri gola zabio u 14 minuta. No, ni to mu nije bilo dovoljno pa je čak tri od svoja četiri gola Justinussen postigao iz slobodnih udaraca, a jedan sa čak 40 metara.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...