DOVODI SE U VEZU S UBISTVOM SLAVIŠE ĆULUMA: Uhapšen Siniša Šakić zvani Kinez

Siniša Šakić, zvani Kinez, za kojim je bila raspisana potraga zbog sumnje da se može dovesti u vezu s ubistvom Slaviše Ćuluma, uhapšen je danas na Graničnom prijelazu Gradina.

  • Hronika

  • 25. Maj 2020  25. Maj 2020

  • 0

Za njim je raspisana potraga 16. maja, dan nakon ubistva Slaviše Ćuluma.

Očekuje se da Šakić bude predat Republičkom javnom tužilaštvu, koje je nadležno u predmetu ubistva Slaviše Ćuluma.

Kako javljaju mediji iz RS-a, Siniša Šakić (35) danas je, sat prije podne, došetao iz pravca Hrvatske na Granični prelaz Gradina, gdje su mu stavljene lisice na ruke.

"On je tačno u 10.55 sati pješice došao na granični prijelaz i Graničnoj policiji dao dokumente na uvid. Kako to pravila nalažu, policajci su izvršili granične provjere te utvrdili da je za njim raspisana potraga MUP-a Republike Srpske. Zatim je uhapšen", otkrivaju izvori "Nezavisnih".

Pripadnici Granične policije BiH predali su potom Šakića Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske na daljnje postupanje.

"Pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Srpske, u saradnji s nadležnim tužilaštvom, preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti", saopšteno je iz MUP-a Republike Srpske.

Postoje i nezvanična saznanja da Šakić nema status osumnjičenog za ubistvo, a potraga je bila raspisana jer, nakon što je Ćulum ubijen, policiji nije bio dostupan za informativni razgovor.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...