MUTNE RABOTE DOMAĆIH MEŠETARA IZAŠLE NA VIDJELO: Kako su Crnogorci očitali lekciju ljudima koji odlučuju o sudbini bh. nogometa…

Trinaest preostalih kola, kao i polufinale i finale Kupa odigrat će se od 30. maja do 2. augusta

  • Sport

  • 25. Maj 2020  

  • 0

Crnogorska liga nastavit će se 30. maja, nakon 84 dana pauze.

Prvenstvo se, dakle, nastavlja u subotu i to pred navijačima, što je saopćio premijer Crne Gore Duško Marković na današnjoj press konferenciji.

"Biće dozvoljene svadbe, krštenja, ograničen broj publike na sportskim događajima, uz odgovarajuće mjere", rekao je Marković.

Ostalo je još da Crnogorci odrede koliko gledatelja će biti dozvoljeno na stadionima na mečevima prvenstva u kojem je lider Budućnost sa 11 bodova više od Sutjeske.

Sad je već svima jasno da se iza opstrukcija oko nastavka BH Telecom premijer lige kriju raznorazna mešetarenja, te da je Bosna i Hercegovine jedina država na Balkanu u kojoj se, bar za sada, neće zakotrljati nogometna lopta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...