KO NE MORA, NEKA NE IZLAZI VANI: Donosimo vremensku prognozu za naredne dane

Donosimo vam vremensku prognozu za utorak, srijedu i četvrtak.

  • Vijesti

  • 26. Maj 2020  26. Maj 2020

  • 0

Danas će u Bosni biti oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Jači pljuskovi i grmljavina očekuju se u sjevernim i sjeveroistočnim područjima. Ponegdje je, uz kišu i pojačan vjetar, moguća i pojava grada. U Hercegovini umjereno oblačno. U sjevernim područjima Hercegovine postoje uvjeti za pokoji pljusak i grmljavinu.

Vjetar u Bosni umjeren, na momente i pojačan sjevernog smjera. U Hercegovini umjerena, na momente jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu zemlje do 22 stepena.

U srijedu će u Bosni biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, povećanjem oblačnosti s kišom i pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20, na jugu zemlje do 22 stepena.

U četvrtak u Hercegovini uglavnom umjereno oblačno. U Bosni pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, ponegdje u sjeveroistočnim područjima sa slabim lokalnim pljuskovima. Vjetar slab do umjerene jačine sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 21, na jugu zemlje do 24 stepena.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...