IZVANREDAN POTEZ ZVIJEZDE MANCHESTER UNITEDA: Zbog njega 2,8 miliona djece tokom pandemije dobilo obrok; Grad mu uputio veliko priznanje (FOTO)

Fudbaler Manchester Uniteda Marcus Rashford pokrenuo je veliku humanitarnu akciju, zbog čega je dobio i adekvatno priznanje.

  • Sport

  • 26. Maj 2020  26. Maj 2020

  • 0

Grad je uputio veliko priznanje fudbaleru "Đavola" zbog ličnog doprinosa i aktiviranja velikog broja ljudi kako bi se donacijama pomoglo ugroženima tokom pandemije koronavirusa.

Iako nije želio da posebno ističe svoj čin, Rashford se oglasio na društvenim mrežama upravo zbog toga što je želio da zahvali svima onima koji su donirali u njegovoj akciji.

Naravno, ne bih ovakve stvari objavljivao, ali ovo priznanje ne pripada samo meni, već svima vama. Svako od vas ko je donirao sa makar nekoliko funti, napravio je veliku razliku i pomogao je da 2,8 miliona djece dobije obrok tokom ovog karantina, zbog VAŠE pomoći. Ne bih mogao to sam da izvedem bez vas i organizacije "Fareshare". Lijep je osjećaj kada te tvoj grad prepozna, a od mlađih dana sam znao da sam u dobroj poziciji da pomognem i ponosan sam na ono što smo zajedno ostvarili - rekao je Rashford.

- Svi ste vi superzvijezde, a mi nećemo stati dok djeca i roditelji ne budu u situaciji da budu bezbrižni zbog sljedećeg obroka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...