ŠOKANTAN SNIMAK IZ ITALIJE: Pogledajte kako je dječak Alessandro preživio blizak susret sa medvjedom; Ovo je njegova poruka kako izbjeći smrt (VIDEO)

​Porodičnu šetnju i izlet u Dolomitskim Alpama u Italiji prekinuo je iznenadan i neočekivan susret sa medvjedom.

  • Šareni svijet

  • 26. Maj 2020  26. Maj 2020

  • 0

Dvanaestogodišnji Alessandro skupljao je borove šišarke među grmljem kada mu se učinilo da ga prati medvjed.

Dječak je očigledno bio dovoljno priseban da posluša uputstva koja su mu dovikivali roditelji i ostane miran i polako se udalji da ne bi uplašio životinju.

Kada je na kraju uspio bezbjedno da stigne do porodice, medvjed se okrenuo i nestao u planini.

Kasnije je Alesandro rekao lokalnim medijima da je najvažnije zadržati smirenost i ne gledati životinju u oči. Također je tvrdio da je toliko uzbuđen zbog ovog susreta i da je najsretnije dijete na svijetu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...