JAKO LOŠE VIJESTI IZ REPUBLIKE SRPSKE: Raste broj zaraženih koronavirusom, TRI OSOBE PREMINULE...

U posljednja 24 sata u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljena su tri smrtna slučaja, kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona

  • Hronika

  • 26. Maj 2020  26. Maj 2020

  • 1

Virus je potvrđen kod još sedam osoba u tom bh. entitetu.

Preminula su tri muškarca starije životne dobi iz Banjaluke, Kozarske Dubice i Kneževa koji su imali više hroničnih udruženih oboljenja.

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 sata, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske i Službi za mikrobiologiju Bolnice Sveti Luka u Bijeljini izvršeno je testiranje 213 laboratorijskih uzorka, a novi virus korona (SARS-CoV-2) potvrđen je kod sedam osoba u Republici Srpskoj.

Radi se o četiri muške i tri ženske osobe, od kojih su jedna mlađe, dvije srednje i četiri osobe starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, četiri osobe su iz Banjaluke, dvije iz Kotor Varoša i jedna iz Bosanskog Novog.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 1.371 slučaj virusa korona, a preminulo je 107 osoba kod kojih je potvrđen test na virus korona.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...