GOLMAN ARGENTINE ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Zbog gola protiv Hrvatske htjeli su me likvidirati… (VIDEO)

Argentinski golman Willy Caballero otkrio je u jednom intervjuu šta je proživljavao na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji.

  • Sport

  • 26. Maj 2020  26. Maj 2020

  • 0

Caballero je branio za Argentinu na utakmici protiv Hrvatske koju je Dalićev tim dobio rezultatom 3:0. Susret je prelomila Caballerova greška u 53. minuti, kad je, u želji da prebaci preko Rebića, hrvatskom napadaču praktično dodao loptu.

Umjesto da je primiri, što bi, vjerovatno, napravio u sljedećih stotinu pokušaja, Rebić ju je iz voleja zakucao pod prečku za 1:0. Modrić je u 80. minuti riješio susret, a konačnih 3:0 postavio je Rakitić u sudijskoj nadoknadi.

"Svi su mislili da želim prebaciti preko Rebića, ali nije mi to bila namjera. Želio sam samo dodati Totu Salviju, ali sam malo zahvatio travu i pogriješio. Sljedeći dan bio je pakao. Svi su odjednom imali moj broj i slali mi razne poruke. Bilo je i prijetnji smrću. Stalno sam razmišljao o svojoj obitelji i njihovoj sigurnosti", rekao je Caballero.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...