VULIN RIGA VATRU, SAD JE CRNOGORCE UPOREDIO S USTAŠAMA: „Kome je Sekula Drljević omiljeni ideolog, tome su i rasni zakoni Nezavisne države Hrvatske pravna inspiracija…“

"Vlast u Crnoj Gori se ne bori protiv virusa Covid-19, već protiv Srba", kazao je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

  • Regija

  • 26. Maj 2020  26. Maj 2020

  • 2

On je rekao i da zabrana ulaska Srbima u Crnu Goru treba da pomogne gradnji domovinskog identiteta Crne Gore.

"Zabrana ulaska Srbima u Crnu Goru treba,valjda, da pomogne gradnji domovinskog identiteta Crne Gore, pošto zdravlju nacije sigurno neće pomoći, ludilu vjerovatno, zdravlju nikako", poručio je Vulin u Leskovcu, gdje je boravio povodom obilježavanja 21. godišnjice bitke na Paštriku, prenosi Ministarstvo odbrane.

"Kome je Sekula Drljević omiljeni ideolog, tome su i rasni zakoni Nezavisne države Hrvatske pravna inspiracija", kazao je Vulin.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...