IGRA DETEKCIJE: Bio je trostruki pobjednik "Kviskoteke", a sada se pridružio Miroslavu Škori i njegovom "Domovinskom pokretu"

Imao iskustva i u politici: bio je zamjenik ministra turizma, potom i kandidat za splitskoga gradonačelnika...

  • Regija

  • 26. Maj 2020  

  • 0

Kampanja u Hrvatskoj nije još počela, ali stranke već najavljuju kako će na njihovim listama biti zvučnih imena, pojačanja, kao da je nogometni prijelazni rok, piše Slobodna Dalmacija.

Jedna kadrovska bomba pukla je u srijedu kada je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, očekivano, napustio HDZ-ovo društvo.

A ova druga je da se Robert Pauletić, putopisac, enigmat, trostruki pobjednik "Kviskoteke", ali i političar s kratkim stažem u kojem je bio zamjenik ministra turizma, potom i kandidat za splitskoga gradonačelnika, vraća - politici.

Na izborima će biti kandidat "Domovisnkog pokreta" Miroslava Škore.

"Zvao me i pitao da li bi došao na razgovor, da bi htio da se angažiram u Domovinskom pokretu. Bilo je to prije nekoliko tjedana, još prije početka pregovora s Mostom.

Pitao me kad mogu doći do njih u Zagreb, odgovorio sam: “Mogu sutra.” Onda je on komentirao: “Dobro, idem ja sad malo čitati enciklopedije, da se pripremim za sutrašnji razgovo”, rekao je Robert Pauletić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...