DIVLJAK U CENTRU GRADA VOZIO PREKO 200 KM/H: Uz zvuke turbo folka, na dionici gdje je ograničenje 50... (VIDEO)

Prema onome što se vidi na snimci, radi se o automobilu Volkswagen, a vozač je snimao cijeli video, držeći jednom rukom upravljač, a drugom mobitel.

Vozio preko 200 km/h

  • Hronika

  • 26. Maj 2020  

  • 0

Neodgovorni vozač vozio je preko 200 km/h u mostarskom naselju gdje je dopuštena maksimalna brzina 50 km/h, a video ove sumanuto vožnje objavio je portal Bljesak.

Neoprezni vozač svoju ludoriju izveo je u naseljima Vrapčići i Sutina. Prema onome što se vidi na snimci, radi se o automobilu Volkswagen, a vozač je snimao cijeli video, držeći jednom rukom upravljač, a drugom mobitel.

Neodgovorni čin objavljen je potom i na društvenim mrežama.

altBljesak.info@Bljesak  

: Vozio preko 200 km/h u naselju gdje je ograničenje 50 km/h

 Embedded video 3:37 PM - May 26, 2020
     

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...