UBISTVO KOJE PREVAZILAZI FILMOVE: Ubio ženu dok je spavala bacivši na nju kobru

U Indiji je uhapšen muškarac pod sumnjom da je ubio ženu u snu tako što je na nju pustio kobru koju je držao u staklenoj flaši.

  • Šareni svijet

  • 26. Maj 2020  

  • 0

Kako je saopštila policija, osumnjičeni, poznat kao Suraj, navodno je držao vrlo otrovnu zmiju u staklenoj flaši prije nego što ju je 6. maja bacio na svoju suprugu Utru dok je ona spavala, prenosi Sky News.

Utra je, kako se navodi, boravila u kući svojih roditelja u gradu Kolam na jugu Indije kada ju je Suraj posjetio, a sa sobom je ponio kobru skrivenu u staklenoj flaši.

Suraj (27) je inače i ranije pokušao da ubije svoju 25-godišnju suprugu uz pomoć otrovnice, ali se ona tada oporavila u bolnici.

Par ima jednogodišnjeg sina.

(NN/SB)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...