POHAPŠENI NAPADAČI NA ZVICERA, VOĐU KAVAČKOG KLANA: Srbin, Crnogorac i Makedonac sasuli PET HITACA u Radoja! Pogledajte kako bježe...(VIDEO)

Osumnjičeni za napad na Zvicera prilikom hapšenja pružali su otpor i pokušali da pobjegnu, ali ih je ukrajinska policija savladala.

  • Hronika

  • 27. Maj 2020  

  • 0

Napadači na šefa kavačkog klana Radoja Zvicera koji je juče teško ranjen u centru Kijeva, glavnog grada Ukrajine, uhapšeni su u tom gradu.

Kako je saopštila tamošnja policija, riječ je o državljanima Srbije, Crne Gore i Makedonije. Osumnjičeni za napad na Zvicera prilikom hapšenja su pružali otpor i pokušali su da pobjegnu tamošnjoj policiji, međutim oni su uspjeli da ih savladaju. 

Napadači su uhapšeni, a prema nezvaničnim saznanjima TV Vijesti, uhapšeni su Stefan (Mandić) Đukić (30) iz Bara, Emil Tuzović iz Podgorice, te državljani Srbije Petar Jovanović i Milan Branković.

Zvaničnik ministarstva unutrašnjih poslova Ukrajine Anton Geraščenko objavio je na svom Facebook profilu snimak pokušaja ubistva Zvicera.

altPluton@Pluton45873221  

 

 
   

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...