MIĆO MIĆIĆ ZAHVALIO BOŠNJACIMA KOJI PRISTUPAJU NJEGOVOJ STRANCI: "Manjinski narodi moraju biti s nama"

"Manjinski narodi moraju biti s nama, jer mi smo stranka u koju su dobrodošli svi. U moju stranku danas je pristupio i veliki broj Bošnjaka i ja sam srećan i zahvalan zbog toga", izjavio je danas Mićo Mićić na pres-konferenciji u Bijeljini.

  • Mini market

  • 28. Maj 2020  28. Maj 2020

  • 2

On je naglasio da je njegova lična želja, a i opredjeljenje stranke, da svi u Bijeljini žive dobro bez obzira na nacionalnu ili bilo koju drugu pripadnost.

"To sam uvijek govorio, to radim 15 godina. Manjinski narodi, nacionalne manjine, moraju biti čak i u prednosti", rekao je Mićić.

Ratomir Draganić, šef Komunalne policije Bijeljina i dosadašnji član PDP-a Bijeljina, pristupio je danas u Stranku demokratske Srpske Semberija Miće Mićića.

"Od danas, politički put nastavljam u okviru ove stranke, a političkoj partiji u kojoj sam bio 10 godina, želim uspjeh. Putevi su nam se mimoišli i danas sam ovdje", rekao je Draganić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...