MINISTAR RAMIĆ ČVRSTO STAO U ODBRANU NOVALIĆA: "Vrijeme će pokazati, a naravno i činjenice, da je..."

Edin Ramić, ministar u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine, oglasio se na svom Facebook profilu u vezi s hapšenjem Fadila Novalića, premijera FBiH. 

  • Politika

  • 29. Maj 2020  

  • 0

- Vrijeme će pokazati, a naravno i činjenice, da je ovaj prije svega čovjek/insan a tek onda premijer FBiH samo radio svoj posao.

U najtežim trenucima i vremenu nije se izmakao, bio u samoizolaciji ili se distancirao od osjetljivih stvari. Čvrsto vjerujem da će pravda kao i uvijek pobijediti, na kraju, bez obzira koliko čekali.

Novaliću se može prigovoriti da je možda nespretan u nekim izjavama ili postupcima, ali niko ko ga je imao priliku upoznati ili raditi s njim, nikad nije rekao da je lopov! On to neće ni postati bez obzira koliko bili uticajni oni koji se preko njega žele obračunati sa SDA - napisao je ministar Ramić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...