MIRSAD HADŽIKADIĆ ORGANIZOVAO PROTESTE NA BAŠČARŠIJI: "Dosta nam je svega..."

Kako je ranije najavljeno iz Platforme za progres, danas u 11.55 ili, simbolično, u 5 do 12 održat se mirna protestna šetnja.

  • Vijesti

  • 30. Maj 2020  30. Maj 2020

  • 1

Nekoliko hiljada ljudi učestvuje danas u protestnoj šetnji na ulicama glavnog grada Bosne i Hercegovine Sarajeva. Kolonu predvodi predsjednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić, a pridružili su mu se i ostali lideri opozicionih stranaka, javlja televizija N1.

Kako je ranije najavljeno iz Platforme za progres, danas u 11:55 ili, simbolično, u 5 do 12 održat će se mirna protestna šetnja, koja će početi s Baščaršije (ispred Sebilja) do zgrade Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

Kako navode, nezadovoljni su radom aktuelne vlasti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...