VJERUJE SVOM DJETETU: Mama Tijane Ajfon ranije je govorila da je zadovoljna kakvu kćerku ima

Tijana je, inače, svojevremeno tvrdila i da su joj finansijeri otac i djed, a otac je htio da je se odrekne tokom “karijere” zbog raznih priča koje su kružile o njoj.

  • Hronika

  • 30. Maj 2020  30. Maj 2020

  • 0

Starleta Tijana Ajfon uhapšena je kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da prijeđe granicu preko rijeke Drine, i to u čamcu sa još tri djevojke koje je vodila na žurku. Starleta je osumnjičenja za podvođenje i organizovanu prostituciju, pisao je "Blic".

Kako se saznaje, roditelji joj nisu dizali glavu od stida.

"Roditelji joj spuštaju glavu od sramote zbog svega što se desilo. Otac joj je poljoprivrednik i vrijedan čovjek, a majka vaspitačica, i ženi se ne izlazi nigdje iz kuće. A i kako bi. Cijeli komšiluk bruji o hapšenju i prostituciji, to je sada glavna tema", otkriva izvor.

Inače, Tijana je svojevremeno tvrdila i da su joj finansijeri otac i djed, a otac je htio da je se odrekne tokom “karijere” zbog raznih priča koje su kružile o njoj.

Međutim, majka, koja je vaspitačica, kćerku je ranije, dok je bila učesnica rijalitija, sve vrijeme podržavala i branila.

"Ja sam zadovoljna kakvu kćerku imam i ponosna sam na nju kao i svaki roditelj na svoje dijete. Ja je podržavam u svim željama i ciljevima. Što se tiče tih priča u vezi sa prostitucijom i ostalim, ja vjerujem isključivo mom djetetu, a sve ostalo me ne interesuje. Pa šta ako priča da je spavala s nekim muškarcima? Šta ima loše u tome? Ne smeta mi ni što se skida, nije jedina djevojka koja se razgolićuje i koja malo više popije, samo što je ona poznata i pred kamerama pa to svi vide i znaju", rekla je ranije Slavica Maksimović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...