BEOGRADSKI TABLOIDI OBJAVILI CJENOVNIK: Tijana Ajfon je za dvije noći trebala zaraditi 8.000 eura!

Srpska rijaliti-zvijezda Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, u srijedu je u Bijeljini uhapšena poslije bahanalija sa 23 kriminalca, a kako pišu srbijanski tabloidi, navodno bi zaradila 8.000 eura za dvije noći sa još tri djevojke da ih policija nije omela.

  • Sex i grad

  • 30. Maj 2020  30. Maj 2020

  • 3

Tijana je pokušala s djevojkama pobjeći u Srbiju preko Drine, a tome su prethodile orgije u raskošnoj vikendici, a, osim za organiziranu prostituciju, 28 uhapšenih odgovaralo je i za zloupotrebu oružja i narkotika.

Tijana Ajfon

Kako navodi "Srpski telegraf", Tijana Ajfon je imala dogovorenu cijenu, pa je za grupne intimne odnose trebalo da uzmu pozamašnu svotu novca, koju je policija tokom istrage zaplijenila.

- Tijana je sa tri drugarice za intimne odnose trebalo da dobije 8.000 eura. Ona zna te momke odranije i ona je i ugovarala dolazak. Momci su birali koje djevojke Tijana da povede sa sobom i nakon toga su odredili sumu. Naravno, Ajfonka je pregovarač i ona je za njih četiri za dva dana tražila 8.000 eura, što bi sigurno i dobila jer joj nije prvi put, samo da ih policija nije prekinula - kaže dobro obaviješten izvor za gorepomenuti list.

Inače, u akciji "Kristal" Uprave za organizovani i teški kriminal i Policijske uprave Bijeljina oduzeto je 14 paketića kokaina, 10 pištolja, medicinska droga, tri pancira, kao i nešto više od 10.000 eura u različitim valutama.

Tijana Ajfon je u velikoj policijskoj akciji "Kristal" uhapšena u čamcu sa još tri drugarice. Riječ je o S. P. (32) iz Beograda, J. D. (27) iz Mladenovca, te malo poznatijoj Sofiji Gačić (27) iz Beograda. 

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...