VUČIĆ BAŠ MRZI TRIFUNOVIĆA, OVAKO JE „OSUDIO“ NAPAD NA GLUMCA IZ MOSTARA: „On je komšinicu, jednu baku, nazivao droljom, njegova politika je potpuno suprotna…“

Predsjednik Srbije još jednom pokazao pravo lice.

  • Regija

  • 01. Jun. 2020  01. Jun. 2020

  • 0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u sinoćnjem gostovanju na televiziji "Pink" prokomentirao je fizički napad na Sergeja Trifunovića.

„Užasno je da su ljudi koji učestvuju u političkom životu napadnuti i to je za osudu. Privedeni su napadači, ko je tu kome šta opsovao, da ne ulazimo u to. Čak i da je opsovao, nemate pravo da koristite silu i ne možete tako da se ponašate. Sergej nije osoba sa kojom bismo gradili saveze. On je komšinicu, jednu baku, nazivao droljom, njegova politika je potpuno suprotna u odnosu na sve za šta se ja zalažem, ali niko ne sme da ga fizički ugrožava ili da mu preti“, kazao je Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...