PARLAMENT FBiH U HOTELU, BURA U NAJAVI: Danas će zastupnici raspravljati o radu Vlade i...

... javnim nabavkama u vrijeme pandemije

  • Politika

  • 01. Jun. 2020  01. Jun. 2020

  • 1

Sjednica Predstavničkog doma Parlamenta FBiH bit će održana danas u hotelu Hills na Ilidži u 11 sati. S obzirom da su zastupnici 28. maja tražili da se sjednica ne održi u online formi, donesena je odluka o prekidu sjednice te održavanju u ponedjeljak dok se pronađe odgovarajuća lokacija.

S obzirom na broj zastupnika koji ima ovaj dom (98) kao i službe koje su dužne prisustvovati, a kako bi se ispoštovala propisana distanca u zatvorenom prostoru na 100 ljudi po 10 metara kvadratnih prostora jedina sala koju su uspjeli pronaći je velika kongresna sala hotela Hills. Prema informacijama koje ima NAP zatraženo je korištenje Velike sale Parlamentarne skupštine BiH ali je taj zahtjev odbijen.

Zastupnici će raspravljati o aktivnostima Vlade FBiH tokom stanja nesreće, javnim nabavkama i prijedlogu mjera te se očekuje burna rasprava. 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...