RADONČIĆ BI DA SPASI DUŠKU JURIŠIĆ OD SMJENE: "Bila bi velika šteta takvu novinarsku ličnost i biografiju ukloniti zbog..."

Možda i nisam bio njen miljenik, ali ona zaslužuje punu podršku da profesionalno i neovisno vodi tu TV kuću. Bila bi velika šteta takvu novinarsku ličnost i biografiju ukloniti zbog nekog stranačkog diletanta. Ko god to pokušava, neće imati suport SBB-a u tome - napisao je Radončić na Instagramu.

  • Mini market

  • 01. Jun. 2020  

  • 0

Predsjednik Saveza za bolju budućnost i ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić pružio je podršku Duški Jurišić direktorici TV Sarajevo, nakon što je najavljena njena smjena s te pozicije. Lider SBB-a je na Instagramu, uz pismo podrške koje su na nekoliko adresa uputili bh. novinari i poznati intelektualci dodao kako profesionalci zaslužuju podršku te istakao kako SBB neće učestvovati u smjeni Duške Jurišić

   View this post on Instagram

PROFESIONALCI ZASLUŽUJU PODRŠKU Veći broj poznatih novinara i intelektualaca potpisao je javnu podršku da Duška Jurišić, poznata novinarka i urednica, ostane na poziciji direktorice TV Sarajevo. Možda i nisam bio njen miljenik, ali ona zaslužuje punu podršku da profesionalno i neovisno vodi tu TV kuću. Bila bi velika šteta takvu novinarsku ličnost i biografiju ukloniti zbog nekog stranačkog diletanta. Ko god to pokušava, neće imati suport SBB-a u tome.

A post shared by Fahrudin Radončić (@radoncicfahrudin) on Jun 1, 2020 at 11:27am PDT

 - Veći broj poznatih novinara potpisao je javnu podršku da Duška Jurišić, poznata novinarka i urednica, ostane na poziciji direktorice TV Sarajevo. Možda i nisam bio njen miljenik, ali ona zaslužuje punu podršku da profesionalno i neovisno vodi tu TV kuću. Bila bi velika šteta takvu novinarsku ličnost i biografiju ukloniti zbog nekog stranačkog diletanta. Ko god to pokušava, neće imati suport SBB-a u tome - napisao je Radončić na Instagramu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...