HUSREF MUSEMIĆ POSLAO BRUTALNU PORUKU ČELNICIMA BORDO TIMA: „Čestitam Sarajevu! Ako me pozovu na proslavu titule, neću doći...“

FK Sarajevo po sedmi put u historiji osvojio je titulu, prvu u povijesti za zelenim stolom

  • Sport

  • 02. Jun. 2020  

  • 0

Vinko Marinović je tako postao prvi trener koji je otkako se igra Premijer liga BiH osvojio titule s dva različita tima, mada, ruku na srce, velike zasluge za istu pripadaju i Husrefu Musemiću koji je većim dijelom sezone vodio klub.

"Očekivao sam da bi se sezona mogla nastaviti, pogotovo jer vidim da se svugdje u regionu počinje igrati, ali otom potom. Situacija je takva. Iz Saveza kažu da nije do njih, da na to utječu neke druge, zdravstvene, institucije", prokomentarisao je Husref Musemić za SportSport.ba i potom čestitao svom bivšem klubu.

"Sretan sam što je Sarajevo prvak, posebno sam sretan što se navijači raduju jer znam koliko im to znači."

Koliko se smatra zaslužnim za osvojeni naslov?

"Eh sad... Mene su se fizički riješili, ali ne mogu papirologijom, ostaje zapisano ono što sam uradio za klub kao igrač i kao trener. Evidentno je da sam osvojio određeni broj bodova, međutim ne bih želio da sebi nešto pripisujem, doprinos ima i Vinko Marinović jer je dobio sve utakmice. I da se nastavila sezona objektivno bi Sarajevo imalo najveće šanse. Čestitam im u svakom slučaju."

Musemić je kazao kako nema namjeru ići na proslavu titule.

"Ukoliko i dobijem poziv, nemam namjeru otići. Zašto? Ne bih, nema potrebe... Ako žele, neka me spomenu."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...