HADŽIBEGIĆ KOMENTIRA PREKID PREMIJER LIGE BiH: "Željo treba tražiti razloge kod sebe, veći je problem što ispada Čelik"

Nakon odluke NSBiH, po običaju, počela su i prepucavanja između najvećih rivala.

  • Sport

  • 02. Jun. 2020  02. Jun. 2020

  • 1

Faruk Hadžibegić kazao je za SportSport.ba kako ga, naravno, raduje što je Sarajevo opet šampion BiH. "Ne vidim nijedan drugi ishod po kojem Sarajevo ne bi bilo prvak. Odigrane su dvije trećine prvenstva, ne može se reći da je nezasluženo ili da je Sarajevu nešto poklonjeno", dodaje Hadžibegić.

Po običaju, počela su i prepucavanja između najvećih rivala. Na račun Sarajeva prozivke su iznijeli prvo Ermin Zec, a onda i Kemal Osmanković iz redova Željezničara.

"Željezničar treba tražiti razloge kod sebe. Pobijedili su Sarajevo dva puta, sve to stoji, ali neka se zapitaju kako, onda, imaju tri boda manje. Veći je problem što ispada Čelik. Imali su matematičku šansu da ostanu. Ma, teško bi uopšte bilo pronaći rješenje koje bi zadovoljilo sve. To moramo prihvatiti."

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...