AKO OVAKO NASTAVI, BIT ĆE JEDNAKO DOBAR KAO I OTAC: Pogledajte NEVJEROVATNU MAJSTORIJU sina Zlatana Ibrahimovića (VIDEO)

Odavno se zna da nogometaš AC Milana ima talentiranu djecu, ali sad se to i zorno vidi.

  • Sport

  • 03. Jun. 2020  03. Jun. 2020

  • 0

Ako je neko zabio pregršt sjajnih golova u toku svoje dugotrajne karijere, onda je to u svakom slučaju Zlatan Ibrahimović. Iskusni Šveđanin, gdje god je igrao, bilo to u Ajaxu, Interu, Barceloni, PSG-u, Manchester Unitedu ili Milanu, uvijek je plijenio pažnju svojom pojavom, ali i trijumfalnim završnicama svojih akcija.

Da će nas i u budućnosti impresionirati čovjek istog prezimena, mogao bi se pobrinuti njegov stariji sin, 13-godišnji Maximilian. Jednako je talentiran, to se znalo, ali sada se to i jasno vidi. Na jednom treningu je na fantastičan način dočekao centaršut svog saigrača i fantastičnom akrobacijom nadmudrio protivničkog golmana.

Naravno, video je postao viralan u vrlo kratkom vremenu, a kako i ne bi kad se radi o ovakvom pogotku.... Pogledajte ga samo!

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...