ALEKSANDAR VUČIĆ POSJETIO NOVI PAZAR: "Nisam znao koliko ovdje nismo uradili u proteklih 70 godina"

Vučić najavio dodatne investicije i ulaganje u infrastrukturu

  • Regija

  • 03. Jun. 2020  

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u posjeti Novom Pazaru, piše Alo.rs.

Vučić u okviru posjete obilazi radove na izgradnji puta Karajukića Bunari - Rasno, kao i radove na rekonstrukciji puta Novi Pazar - Tutin.

Vi ste velika firma, mogli bi da malo snizite cijenu, jer bi to bila velika pomoć za nas i još jedanput hvala za svu pomoć koja nam dolazi od kineskih partnera, rekao je predsjednik Srbije, obraćajući se izvršiocima radova na naznačenoj dionici.

"Već je postavljeno 80 posto šina", rekli su izvođači.

Vučić najavio dodatne investicije i ulaganje u infrastrukturu

Sa novim projektom do Nove Pazove trebat će nam 12, 13 minuta, rekli su nadređeni objašnjavajući postavku nove konstrukcije.

Radove izvodi turska kompanija Tašjapi koja je već započela pripremne radove.

Projekat je vrijedan 24 miliona eura, koji je osiguran turskim kreditom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...