IMA LI KONDUKTERA U TRAMVAJU: Pripadnici FUP-a izuzeli dokumentaciju iz KJKP GRAS

Iz Tužiteljstva su kazali kako u ovom trenutku ne mogu govoriti o detaljima vezanim za poduzete aktivnosti

  • Hronika

  • 03. Jun. 2020  03. Jun. 2020

  • 0

Pripadnici Federalne uprave policije (FUP) danas su, po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo (KS), iz prostorija KJKP GRAS izuzeli određenu dokumentaciju, potvrđeno je Feni u tom tužilaštvu.

Iz Tužiteljstva su kazali kako u ovom trenutku ne mogu govoriti o detaljima vezanim za poduzete aktivnosti. U Federalnoj upravi policije Feni su kazali da će aktivnosti na tom planu biti nastavljene.

Kako je poznato, GRAS je bio predmet interesovanja i Tužilaštva BiH, a posljednji put kada se radilo o akciji kodnog naziva "Tender", pokrenutoj u vezi s navodnim malverzacijama pri kupovini polovnih trolejbusa.

(SB/Fena) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...