KASNE ZA VUČIĆEM PO SREDNJOEVROPSKOM VREMENU: U Sjevernoj Makedoniji policijski sat do...

Makedonski ministar zdravlja Venko Filipče saopštio je da će policijski sat od sutra ponovo biti na snazi u toj zemlji zbog pandemije virusa Covid-19...

  • Regija

  • 03. Jun. 2020  03. Jun. 2020

  • 0

"Zbog sprečavanja dodatnog širenja virusa u različitim regionima, Vlada je odlučila da vrati policijski čas i restrikcije kretanja", rekao je Filipče na konferenciji za medije.

Kako je kazao, od sutra u 21 sat stupit će na snagu potpuna zabrana kretanja u Skoplju, Tearcu, Želinu, Jegunovcu, Tetovu, Kumanovu, Lipkovu i Štipu i trajaće do ponedjeljka u 5 sati ujutro.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...