SIPA U AKCIJI: Izuzeta dokumentacija iz bolnica u Mostaru i Tuzli

Tužilački tim Tužilaštva Bosne i Hercegovine i policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu izvršili su pregled i izuzimanje dokumentacije u vezi s javnim nabavkama tokom pandemije koronavirusa iz Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru, Kantonalne...

  • Vijesti

  • 04. Jun. 2020  04. Jun. 2020

  • 1

...bolnice u Mostaru i Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli.

Dokumentacija iz ovih zdravstvenih ustanova izuzeta je tokom protekla dva dana u okviru predmeta “Respiratori” radi utvrđivanja utroška sredstava od početka pandemije, saznaje N1.

Informaciju o izuzimanju dokumentacije za N1 je potvrdio Vahid Jusufović, direktor UKC-a Tuzla, rekavši da je iz UKC-a ustupljeno sve što je traženo.

(N1/SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...