STANIVUKOVIĆ OHLADIO DODIKA: Neviđeni kriminal; Respirator kupili za 56.000, fakturisali Fondu za 146.000 KM…

Draško Stanivuković tvrdi da i Republika Srpska ima svoju aferu "Respiratori", o čemu će biti riječi narednih dana.

  • Mini market

  • 04. Jun. 2020  

  • 0

Poslanik PDP-a Draško Stanivuković, gostujući u emisiji "Puls" BN TV, otkrio je večeras nove kriminalne radnje vlasti tokom virusa korona, navodeći da je jedna privatna firma kupila i uvezla 50 respiratora po cijeni od 56 hiljada maraka, a te iste Fondu zdravstva Republike Srpske je prodala po 146 hiljada KM po komadu.

"Ovim je Republika Srpska oštećena za oko četiri miliona KM", rekao je Stranivuković, naglašavajući da je razlika u cijeni završila u privatnim džepovima vlastodržaca i njihovih miljenika.

 

On je odbio da otkrije koja je privatna firma to uvezla, navodeći da i Republika Srpska ima svoju aferu "Respiratori".

"O tome će biti više riječi narednih dana", rekao je Stanivuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...