OD VLADARA DUBAIJA – NARODU BiH: Supruga premijera UAE šalje pomoć, evo kad stiže 50 respiratora…

Supruga podpredsjednika i premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata i vladara Dubaija Mohammeda bin Rashida Al Maktouma, šeika Hinda bint Maktoum bin Juma Al Maktoum šalje humanitarno-medicinsku pomoć kako bi pomogla narodu Bosne i Hercegovine u borbi sa pandemijom korona virusa, javljeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH.

  • Vijesti

  • 04. Jun. 2020  

  • 1

Pomoć stiže privatnim avio-operaterom Vlade Dubaija Boing 747-400 u petak u 13:30 sati. Riječ je o vrlo vrijednoj pomoći u kojoj se, između ostalog, nalazi i 50 respiratora ,

Avion će sutra dočekati zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković sa predstavnicima Kriznog štaba Ministarstva vanjskih poslova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...