UVREDE I HAOS NA MREŽAMA ZBOG PANTALONA ČEDE JOVANOVIĆA: Ismijavaju ga i vrijeđaju...

Bilo je i onih koji su zaključili da je šartlatan jer se u emisiji pojavio u košulji podvijenih rukava i roze pantalonicama, jer šarlatani se izgleda procenjuju po onome što nose, a ne po tome šta rade.

  • Regija

  • 05. Jun. 2020  

  • 2

Lider LDP-a Čedomir Jovanović izazazvo je salvu komentara na društvenim mrežama, zbog odjevne kombinacije koju je imao u gostovanju na jednoj srbijanskoj televiziji.

Jovanović je obukao pantalone u boji koja nije česta kod muškaraca. Naime, njegove pantalone bile su roze boje što je privuklo pažnju mnogih tviteraša.

image

Korisnici Twitera počeli su da sumnjaju u muževnost ovog političara, vezujući ovu boju za ženske osobine, ili bolje reći, mane.

U emisiji “Među nama” su gostovali poslanici Čedomir Jovanović i Miladin Ševarlić koji su opisali poslednje četiri godine u poslaničkim klupama kao “besmislene”, “vrijeđanje zdravog razuma” i “izgubljeno vrijeme”.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...