SLOVENIJA SE PRIPREMA ZA OTVARANJE GRANICE SA ITALIJOM: To bi se moglo desiti...

Granica je zatvorena zbog širenja nove vrste koronavirusa, a slovenski šef diplomatije rekao je u Ljubljani nakon sastanka s italijanskim kolegom Luigijem Di Maiom, da prate epidemiološku situaciju u vezi s koronavirusom u Italiji

  • Regija

  • 07. Jun. 2020  07. Jun. 2020

  • 1

Slovenski ministar vanjskih poslova Anže Logar najavio je da će ova zemlja otvoriti granicu sa Italijom, prenosi Anadolu Agency.

To bi se moglo desiti 15. juna.

Granica je zatvorena zbog širenja nove vrste koronavirusa, a slovenski šef diplomatije rekao je u Ljubljani nakon sastanka sa italijanskim kolegom Luigijem Di Maiom, da prate epidemiološku situaciju u vezi s koronavirusom u Italiji.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...