TRAGEDIJA ZA HRVATSKI TURIZAM: Korona opustošila Hvar, padaju cijene noćenja

Na hrvatskom ostrvu Hvar kao da je mart ili novembar, otvoreno je tek nekoliko restorana, cijene pića su prepolovljene, a noćenje košta sedam do osam eura.

  • Regija

  • 07. Jun. 2020  

  • 1

Umjesto turističke gužve i razuzdanih after-partija, na ovom hrvatskom ostrvu dogodila se after korona pustoš, piše Slobodna Dalmacija.

"Nigdje se toliko ne prate vesti o koroni u svijetu kao na Hvaru. Nigde se kao kod Hvarana ne prati ova revolucija u Americi. Stalno mislimo šta će Tramp učiniti. Jer, ako to ne stane, odnijeće đavo i ono malo Amerikanaca šta su nam i mislili da dođu kasnije", rekao je portalu jedan stanovnik Hvara.

(Tanjug/SB)

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...