TUČA O KOJOJ BRUJI SRBIJA: Arkanov sin napadnut ispred kuće, Hitna pomoć imala pune ruke posla…

Kako advokat Veljka Ražnatovića navodi, Arkanov sin htio je da zaštiti porodicu.

  • Hronika

  • 08. Jun. 2020  08. Jun. 2020

  • 0

Jučer je u 16.20 sati u Titelu, u ulici Laze Kostića, poslije kraće rasprave i svađe, došlo do fizičkog okršaja Veljka Ražnatovića i K. S. (36).

Svađi, a potom i incidentu, prethodila je rasprava između grupe mladića i Ražnatovića. Naime, četvorica mladića, u vidno alkoholiziranom stanju, došla su ispred kuće u Titelu. U dvorištu kuće bio je i Veljko Ražnatović, kad su mladići počeli da ga okružuju i da mu dobacuju, a jedan od njih je, navodno, počeo da mu se unosi u lice.

Verbalni incident pretvorio se u masovnu tuču, zbog čega je Ražnatović završio u policijskoj stanici, a muškarac inicijala K. S. je prevezen u Klinički centar Vojvodina.

"To je bila grupa ljudi, lokalni momci iz Titela. Došli su ispred porodičnog doma. Oni su galamili, puštali muziku iz auta, bili su u vidno alkoholisanom stanju. Veljko je došao kako bi video šta se dešava, što je dosta njih potvrdilo, zamolio ih je ljudski da se pomere i ne galame. U nekoliko navrata je zamolio da se udalje. Krenuli su na njega, da ga napadaju. On je napadnut ispred svoje kuće“, izjavio je advokat Veljka Ražnatovića Radomir Munižaba.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...