BIVŠI PREDSJEDNIK HRVATSKE NE MOŽE VJEROVATI: Stipe Mesić u šoku nakon što je procurio skandal o prošlosti Miroslava Škore…

Najnoviji, do sada nepoznat detalj iz biografije Miroslava Škore, lidera Domovinskog pokreta, potresa Hrvatsku.

  • Regija

  • 08. Jun. 2020  08. Jun. 2020

  • 0

Doznalo se da je Škoro sredinom osamdesetih godina u Osijeku bio “društveno-politički radnik”, odnosno konkretno predsjednik Komisije za kulturu Općinske konferencije Saveza socijalističke omladine Osijek, što je izazvalo dosta reakcija na hrvatskoj političkoj sceni, i to na svim njezinim polovima.

- Ne razumijem što to radi Škoro. Mislio sam kako je intelektualac i ozbiljan čovjek, a on izmišlja da nije primljen u pionire, prešućuje ni po čemu kontroverzan podatak kako je vodio Komisiju za kulturu omladinske organizacije, i još se okružio ljudima koji negiraju Jasenovac, a ustaše i četnike predstavljaju kao nekakve žrtve - komentirao je bivši predsjednik Stjepan Mesić informaciju "Jutarnjeg" o zatajenoj Škorinoj prošlosti.

Mesić poznaje Škoru otkad je on bio saborski zastupnik te konzul u Pečuhu. 

- To što govori Škoro nema smisla. Zašto je petljao da nije bio pionir kad smo svi u prvom razredu dobili maramu i titovku, prolazili identičan ritual? A sada se utvrdilo da je kao omladinac bio i predsjednik Komisije za kulturu, što nije trebao tajiti. Valjda je i on postao jedan od onih koji život u bivšoj državi žele prikazati kao veliki problem, iako je država proizvodila od ciferšlusa do aviona. Mislio sam da netko obrazovan ide u politiku zbog poboljšanja gospodarstva, ali on se bavi prošlosti. Šteta – kazao je Mesić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...