"SB" NA LICU MJESTA; URUČENA VRIJEDNA DONACIJA IZ KINE: Pogledajte kako je bilo ispred zgrade Ministarstva vanjskih poslova BiH... (FOTO)

Zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković primila je danas humanitarnu pomoć za borbu protiv pandemije Covid-19 koja je upućena iz Narodne Republike Kine

  • Vijesti

  • 08. Jun. 2020  

  • 0

Donaciju je ministrici Turković uručio ambasador Narodne Republike Kine u BiH Ji Ping.

Riječ je o pomoći u kojoj je 42.000 maski, čiji je donator Dječji hor kineskog grada Wuxi.

Djeca iz hora su napisala pismo predsjedavajućem Predsjedništva BiH Šefiku Džaferoviću, koje je ambasador Ji Ping ovom prilikom uručio ministrici Biseri Turković.

Primopredaja humanitarne pomoći izvršena je ispred zgrade Ministarstva vanjskih poslova BiH.

U fotogaleriji možete pogledati šta je jutros zabilježio naš fotoreporter.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...