BIVŠI TUĐMANOV OBAVJEŠTAJAC IZ MOSTARA UŠAO U POLITIKU: Ivo Lučić se kandidirao na izborima, prihvatio je ponudu...

Predratni mostarski milicioner i bivši Tuđmanov obavještajac Ivo Lučić, a danas univerzitetski profesor, izlazi na parlamentarne izbore u Hrvatskoj.

  • Regija

  • 11. Jun. 2020  11. Jun. 2020

  • 0

Prema dogovoru s Andrejom Plenkovićem, kandidirat će se u prvoj izbornoj jedinici, koja obuhvata sjeverozapadni dio Zagrebačke županije te dio centra i zapada Grada Zagreba. Kako je rekao, izlazak na izbore nije ničim uvjetovao te je prepustio predsjedniku stranke da mu odredi mjesto na izbornoj listi.

– Napadi na HDZ i pokušaji razbijanja najvažnije državotvorne stranke, koja je dovela do osamostaljenja Hrvatske i imala glavnu riječ u njezinoj obrani i oslobađanju, razlog su zbog kojeg sam prihvatio Plenkovićev poziv da se angažiram na izborima za Hrvatski sabor. Jednostavno ne mogu prihvatiti pokušaje da se na svaki način kompromitira stranka čiji sam član od njezina osnutka – rekao je Lučić za "Večernji list".

Lučić je jedan od utemeljitelja HDZ-a, a Franji Tuđmanu pridružio se još u vrijeme inicijative za osnivanje stranke. Sad će se za mjesto u Saboru natjecati u Zagrebu, na listi koju će nositi predsjednik HDZ-a Plenković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...