STRAVA I UŽAS U SRCU EVROPE: Mladić nožem ubio zamjenika direkora škole, teško ranio dvoje djece, učiteljicu i domara, a onda su ga likvidirali…

Policija je saopćila da je nedugo nakon napada likvidirala napadača i da je situacija pod kontrolom

  • Svijet

  • 11. Jun. 2020  11. Jun. 2020

  • 0

Dvadesetdvogodišnji muškarac nožem je usmrtio zamjenika direktora osnovne škole i ranio dvoje djece, domara i učiteljicu, u gradiću Vrutki na sjeveru Slovačke, prenio je BBC.

Policija je saopćila da je nedugo nakon napada likvidirala napadača i da je situacija pod kontrolom.

Šef lokalne policije general Lukanski opisao je kako je napadač razbio staklena vrata da bi ušao u školu, a potom izbo nožem zamjenika direktora škole koji je pokušao da ga zaustavi.

Napadač je zatim ranio i domara škole, a onda ušao u najbližu učionicu gdje je teško povrijedio učiteljicu i dva đaka.

Napadač je pokušao da pobjegne, ali ga je ranjeni domar pratio sve do dolaska policije koja je bez uspjeha pokušala da ga uhapsi, a onda bila primorana da otvori vatru i likvidira ga.

U toj pucnjavi su povrijeđena i dvojica policajaca, a lokalna bolnica još se nije oglasila o žrtvama napada.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...