ČEDOMIR JOVANOVIĆ NAJAVLJUJE ONO NAJGORE: „Ovo su izbori na kojima treba da padne moja glava, da se više ne čuje niko ko će reći, ja sam i Bošnjak…“

Predsjednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović rekao je da je zabrinut za budućnost Srbije i da ne može da se skloni u stranu pa zato ide u kampanju "da trgne društvo" i razgovara "oči u oči".

  • Regija

  • 12. Jun. 2020  12. Jun. 2020

  • 0

Jovanović je ocijenio da nema perspektive u zemlji u kojoj sve zavisi od jednog čovjeka i da je pitanje trenutka kada će takav sistem da se uruši.

„Ovo su izbori na kojima treba da padne moja glava, dakle da se ne čuje moja reč više. Da se više ne čuje niko ko će reći, ja sam i Albanac, Hrvat, Bošnjak, peder, invalid, starac, klinac, čovek zato što samo tako mogu da budem čovek, drugačije ne mogu. U tu Skupštinu sam uneo zakon o toleranciji, uneo sam set zakona kojima se štite prava seksualnih manjina. Bio sam na ulici Miloševićevih kordona, i kada su bili podivljali navijači, tada sam branio Paradu ponosa. Ne zato što sam homoseksualac već zato što ne mogu da budem čovek ako ne branim njihovo pravo, jer znam šta će biti sutra s tim ljudima ako pristanemo na to da nam siledžije uređuju život, a to Sergej nije razumeo kada je gledao kako gaze Marjana Rističevića", kazao je Jovanović i dodao:

„Ustav smo doneli na lopovski način. Sami smo sebe krali. Potrebno nam je demokratsko, građansko, liberalno društvo, Srbija kao zemlja svih građana koji ovde žive, a ne Srba kapetana Dragana i ostalih, koji treba da budu topovsko meso“, zaključio je Jovanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...