„SLUŠAJ, KLOŠARU ČETNIČKI, GRKLJAN ĆU TI IŠČUPATI…“: Nakon skandaloznog istupa bivšeg gradonačelnika Splita, uslijedio je brutalan odgovor…

Splitski aktivist Bojan Ivošević u razgovoru za Dalmatinski portal bivšeg splitskog gradonačelnika i kandidata na parlamentarnim izborima Željka Keruma opisao je riječima ''zloćudni tumor ovog grada koji su proizveli HDZ i SDP''.

  • Regija

  • 13. Jun. 2020  13. Jun. 2020

  • 2

''On je 12 godina vlast u ovom gradu i županiji na ovaj ili onaj način te postaje tužno gledati kako svako četiri godine najavljuje povratak bez da je ikad otišao. Umjesto pošalica 'Žele se vraća', volio bih vidjeti film 'Žele dugove vraća', al' taj film nećemo gledati u našim kinima. Unatoč svemu negativnom, ujedno je jedan od najiskrenijih političara, pa mu se teško može prigovoriti da je prevario birače koji su ga izabrali, više se moramo zapitati tko to živi među nama kad se zgražamo nad izjavama i potezima dotičnog'', rekao je Ivošević za Dalmatinski portal.

Željko Kerum za Dalmatinski portal žestoko je odgovorio na Ivoševićeve riječi i zaprijetio da će mu ''iščupati grkljan''.

''Ivoševiću, ne znam te niti sam u bilo kojem smislu imao s tobom kontakt, a ti napišeš javno da sam ja tumor grada Splita. Jesi li ti svjestan što radiš? Slušaj, klošaru četnički, pisao si slogan 'Split je ku**c', za tebe sve što je hrvatsko ne valja. Dobio si medijski prostor, jer se sprdaš s Hrvatskom. Prešao si mjeru. Smetaju ti Split i Hrvatska, 'ajde u Ravnu Goru, tamo te čekaju tvoji preci. A mene još jednom spomeni, gučak ću ti iščupat'', sasuo je prijetnje Kerum.

Ivošević nije dugo šutio pa je u objavi na svom Facebook profilu Kerumu poručio ''ovo što nije pobjeglo od vas, ostalo je samo da bi vam se suprotstavilo''. ''Pa sad prijeti koliko hoćeš, ali jedno je sigurno – dugove vratiti nećeš'', napisao je Ivošević.

''Kada se u istoj prostoriji nađemo ja i Željko Kerum, u njoj bude jedan četnik. Ekonomski četnik kome je svaka firma koju je dotakao, propala'', stoji u objavi Bojana Ivoševića.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...