NAKON STRAVIČNIH SCENA IZ TURSKE, OGLASIO SE I BH. GOLMAN: Asmir Begović odmah poslao poruku svom kolegi...

Prekid je trajao čak deset minuta, a kasnije je Urugvajac prebačen u bolnicu.

  • Sport

  • 15. Jun. 2020  15. Jun. 2020

  • 0

Nogometaši Galatasarayja sinoć su poraženi u gostima kod Rizespora (2:0), a utakmicu je obilježila stravična povreda noge.

Urugvajski golman povrijedio se u 13. minuti, kada je istrčao ispred jednog igrača Rizespora, koji je uklizao i tako udario Musleru, nakon čega je došlo do stravične povrede.

Muslera je ostao ležati na terenu i dozivati pomoć, a ispostavilo se da je ozbiljno stradalo desno koljeno. Prekid je trajao čak deset minuta, a kasnije je Urugvajac prebačen u bolnicu.

Jasno je da je za Urugvajca završena sezona, a prve informacije iz Turske govore da će izvan terena biti najmanje pola godine.

Nakon ove povrede, na Instagramu se oglasio i bh. golman Asmir Begović, koji je pružio podršku svom kolegi iz Galatasarayja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...