UGLEDNI NOVINAR OZREN KEBO OSUO PALJBU PO KONAKOVIĆU: "Neko ko je pobio onoliko ćuka, nije ni mogao glasati drukčije nego ovako, u korist Busuladžića"

Na jučerašnjoj sjednici Skupštine KS nije prihvaćena inicijativa zastupnika SDP-a Igora Stojanovića o izmjenama naziva ulica i škola u Sarajevu, jer za izglasavanje ove incijative nije bilo dovoljno "ruku", odnosno koalicioni partneri "četvorke" pukli su na ovom ideološkom pitanu. Nedostajale su ruke zastupnika Naroda i pravde, koji nisu bili u skupštinskoj sali za vrijeme glasanja, tako da je rezultat bio 15 glasova za i 11 suzdržanih. Nezadovoljan ovakvom odlukom bio je i ugledni bh. novinar Ozren Kebo.

  • Društvo

  • 17. Jun. 2020  17. Jun. 2020

  • 1

Komentarišući glasanje Naroda i pravde, Ozren Kebo je napisao na svom profilu: 

"Evo dva sata surfam bespućima Facebooka i vidim da propalo preimenovanje ulica po bespućima Sarajeva ne izaziva ni promil pravednog gnjeva kojeg je isprovocirala misa. Pa, dragi antifašisti, samo da konstatiramo - neko ko je pobio onoliko ćuka nije ni mogao glasati drukčije nego ovako, u korist Busuladžića. To je taj svjetonazor. Pošto je Austrija još jednom popišala blajburšku svetkovinu, a vi propuštate priliku da dehidrirate po fašizmu u sopstvenim redovima, dogodine nas ponovo čeka Puljićev Luburić parti. Nisam član PEN-a, ali ja ću u maju 2021. biti u Katedrali Srca Isusovog da podržim dobrog i poštenog Vinka. Tu je on s našim Dinom i braćom po desnici u pet deka..."

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...