ŠPRAJC SE U SVOM STILU IZVINIO GLEDAOCIMA: "HDZ nije nikog častio, 30 godina smo častili mi njih"

Zoran Šprajc izvinio se u svom stilu gledaocima zbog komentara o pečenom volu Miroslava Škore i HDZ-u u "RTL Direktu", emitiranom u ponedjeljak.

  • Regija

  • 17. Jun. 2020  17. Jun. 2020

  • 0

"Naime, u prikazu vola kojim je Miroslav Škoro prošlog vikenda počastio svoju Drugu izbornu jedinicu, rečeno je da je to bio 250 kilograma manji, tj. lakši vol nego što su birače u zagrebačkoj Dubravi prije 30 godina počastili Franjo Tuđman i HDZ. Time se sugeriralo kako su Tuđman i SK-HDZ prema biračima nekad bili šire ruke nego danas Miroslav Škoro i Domovinski okret", započeo je Šprajc.

"Međutim, javili su nam se naši gledatelji iz Dubrave i objasnili da tog vola otprije 30 godina nisu ni platili ni častili ni Tuđman ni HDZ nego su ga ispekli i narod počastili njihovi birači, zagrebački Janjevci. I, da budem iskren, ne znam ni otkud mi ideja da je HDZ ikad ikoga ičim počastio, 30 godina uglavnom smo mi njih častili. U tom smislu, premda je Miroslav Škoro častio manjim volom, ipak je, za razliku od HDZ-a, čovjek častio, ali zna se tko će na kraju platiti i tog vola", zaključio je.

Podsjećamo, Šprajc je u istoj emisiji udario i po ministru zdravstva Viliju Berošu i njegovoj izjavi da je za djecu prihvatljivije da su u domu nego u istospolnoj porodici.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...