NI SEKS NIJE ONO ŠTO JE NEKAD BIO: Ova zemlja, članica EU, nakon korone otvara javne kuće, ali za „mušterije“ imaju veliko iznenađenje…

Vrata i prozori treba da budu otvoreni kako bi se omogućio ulazak svježeg zraka, a plaćanje isključivo karticom, a ne kešom.

  • Sex i grad

  • 17. Jun. 2020  17. Jun. 2020

  • 0

S obzirom na relativno mali broj slučajeva koronavirusa - 3.148 i 185 preminulih, Grčka je dozvolila ponovni rad kompanija, putovanja, a od ponedjeljka i rad bordela, ali prema strogim pravilima.

Posjete su ograničene na 15 minuta po mušteriji, a preporučuje se da i seksualna radnica i klijent nose maske, prenio je CNN.

Vrata i prozori treba da budu otvoreni kako bi se omogućio ulazak svježeg zraka, a plaćanje isključivo karticom, a ne kešom.

Bordeli treba da četiri sedmice sačuvaju listu klijenata s imenima i brojevima telefona u zatvorenoj kovert , u slučaju da vlasti moraju da pronađu inficirane.

I druge zemlje razmišljaju da ponovo dozvole seksualni rad pa holandska vlada planira da ponovo otvori bordele 1. septembra, iako ima poziva da to učini i ranije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...