PARA IMA HADŽIJA…: Ivan Rakitić se pohvalio nevjerovatnom „pilom“ od pola miliona maraka, pogledajte šta je veznjak Barcelone parkirao u garažu… (FOTO)

Dok se čeka na mogući Rakitićev transfer, hrvatski veznjak odlučio se počastiti novim limenim ljubimcem.

  • Sport

  • 17. Jun. 2020  17. Jun. 2020

  • 0

I to ne bilo kakvim, već Marcedesovom G-klasom, koju je doradila poznata njemačka tuning kompanija "Brabus".

Tako je Rakitić u svoju garažu parkirao Brabus G700, a za njega je, ako je vjerovati cijenama koje se mogu pronaći na internetu, izdvojio više od 250.000 eura.

Rakitić je sa svojim novim ljubimcem završio na Instagram profilu dobavljača luksuznih automobila, koji mu je i prodao skupocjeno vozilo.

Pogonski agregat Brabusa G700 ima 700 konjskih snaga, a iako je vozilo teško skoro dvije i po tone, do 100 kilometara na sat ubrzava za nešto više od četiri sekunde.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...